PhoneMarket.nl

Had een Iphone 16e gekocht als "nieuwe kans".
Bleek dat de doos niet geopend was (tenzij opnieuw is geplakt), maar wel verkocht in augustus (via apple site gezien).

Enige puntje waar ik wel mij af vroeg is, hoe kan je een product verkopen als bedrijf zonder BTW. Ik ga niet zeuren voor de prijs wat ik heb voor betaald.

Hoesje en screen protector, tja bijgekocht uit gemakzucht. (makkelijk bijverkoop).

Suggestie voor de verkoper, misschien andere dingen erbij doen zoals autohouder en iets meer alternatieven. Ja ik weet meer product in je magazijn en dus ook meer kosten.

Voor de rest ik mag ABSOLUUT NIET KLAGEN, misschien in de toekomst weer een nieuwe aankoop doen.

Ik ben zelf zeer kritisch, daarom beoordeling goed, voor de meeste mensen is het gewoon uitstekend.

Toevoeging:
Het bevat een marge verkoop, dat klopt wel wat ze zeiden tegen mij. Je hoeft geen btw daarna meer af te dragen. Ik blijf erbij, voor mij is het gewoon GOED maar voor de meeste mensen is het gewoon UITSTEKEND.

Simpel doosje met een beetje papier/karton achtig, voldeed in droog weer en PostNL werkte ook een beetje mee.

Voldoende ja, goed? Nee, liefste met Bubbelwrap? Tegen stootjes
Tegen regen? Nope. Daarom geen uitstekend of goed.

Voor de rest? niks op aan te merken.

Toevoeging:
Aangepast van voldoende naar goed. Was misschien iets te kritisch maar onder mijn omstandigheden (droog weer en PostNL werkte mee), is het goed. Geen ervaring onder andere weer en situatie omstandigheden.

Verduidelijking, dat beetje papier/karton was materiaal tussen doos en inhoud. Niet doos zelf.

Klantenservice heeft nav mijn review toelichting gegeven, (ik laat achterwege wat ze hebben precies geschreven), maar op mijn puntjes waarop ik heb vraagtekens erbij had, hebben ze toegelicht. Had niet verwacht maar kennerlijk nemen ze wel hun werk serieus.

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over je aankoop en onze klantenservice.

We waarderen dat je onze toelichting over de margeregeling hebt meegenomen en begrijpen je opmerkingen over de verpakking. We kiezen bewust voor milieuvriendelijk materiaal, maar nemen je feedback zeker mee.

Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw van dienst zijn.

PhoneMarket.nl

Scorekaart voor PhoneMarket.nl