AlgemeenKOOP HIER NIKS!!!!
Nog nooit zo'n onbeschoft en slechte klantenservice ervaren! De persoon die via whatsapp reageert is vreselijk onaardig en wil totaal niet meedenken in een oplossing voor mijn defecte product. Ik had na lang zoeken een leuk hoesje voor mijn iphone gevonden. Deze was duur, 40 euro! Na een maand ging hij al kapot en heb ik hem terug kunnen sturen. Nadat hij bij hen was aangekomen bleek dat het hoesje niet voorradig was en moest wachten tot half september (terug gestuurd half augustus) of ik kon hem in een andere kleur krijgen. Dit wilde ik niet. Ik vroeg of ik niet gewoon mijn geld terug kon krijgen, want een iphone kan toch niet een maand zonder hoesje! Dat kon niet, het kon wel worden omgezet in shoptegoed. Dat wilde ik ook niet, want had niks anders nodig. Half september maar contact opgenomen en kreeg als antwoord dat het hoesje misschien helemaal niet meer komt. Daarop vroeg ik dan of ik mijn geld terug kon krijgen, maar dat kon niet. Ik moest maar een andere kleur nemen of shoptegoed aannemen. Uiteindelijk is mijn kapotte hoesje teruggestuurd op aandringen van mij. Zo'n slechte klantenservice nog nooit gehad, zij leveren een defect product en als ze niet dezelfde kunnen leveren krijg je dus mooi je geld niet meer terug!
Onbeschofte klantenservice. Je wordt gewoon afgebekt via whatsapp en de mail. Oplossing niet gevonden.