AlgemeenPrima website, met een mooi en goed werkend overzicht en, voor het door mij bestelde item, een goede prijs. Helaas bleek het bestelde item niet zo goed...
VerzendingRedelijk snel geleverd, goed verpakt. Wat valt er verder over een postpakketje te zeggen?
KlantenserviceHelaas bleek het bestelde item niet zo goed, en ging het na een paar maanden normaal gebruik stuk. Niet erg, kan gebeuren. Na een wat traag doch correct klantenservice proces heb ik een nieuw exemplaar opgestuurd gekregen, na terugsturen van het defecte exemplaar. Prima, ik weer blij.
Helaas, na nogmaals een paar maanden, product weer stuk. Mailtje gestuurd, nette reactie gekregen, vervolgvraag gekregen om te bevestigen dat het product correct gebruikt is, en toen bleef het stil. Op de chat wordt niet gereageerd, op de mail wordt niet gereageerd, en na herhaaldelijk vriendelijk mailen nog steeds niks. Als je geen garantie wilt geven of niks met mijn verzoek kunt... soort van prima, maar heb dan tenminste het fatsoen om even te reageren.