CAPS

Ze hadden alle producten, allemaal voor heel goede prijzen (bij Tweakers stond hij bij veel producten als goedkoopste ertussen), bezorging ook goedkoop. Ook goede klantenservice, je kon achteraf (als verzending nog niet begonnen was) nog dingen meesturen met je vorige bestelling. Alles was netjes ingepakt en was bezorgd zonder beschadigingen. Het enige kleine minpuntje zou zijn dat de website soms wat traag reageerde, maar dat is het absoluut waard!

De verzending was binnnen de aangegeven tijd aangekomen. Alles was goed verpakt, geen beschadigingen ergens. Ze gebruiken ook niet te veel verpakmateriaal, je krijgt vooral pakketje met wat foam/karton, niet andersom, je hoefde niet te graven door piepschuim om je bestelling te vinden. Gewoon goed dus.

Ik had eerst per ongeluk een heel matige behuizing uitgekozen, dit kon ik een paar dagen later gewoon nog schrappen. Doordat je dingen kan meeversturen met andere bestellingen, hoefde ik voor mijn vervangende behuizing geen extra verzending te betalen, ik had namelijk ook andere dingen besteld. Ik werd snel, goed en vriendelijk geholpen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops