AlgemeenVoor een nieuwe build RAM geheugen en twee Fans besteld. CAPS is vaak zeer gunstig geprijsd vergeleken met andere retailers.
De website is wel iets minder intiutief dan die van de grotere retailers. Zo kun je retoursturen niet direct als link vinden in je besteloverzicht, en onderaan de pagina spreekt men van 'Garantie en Defecten'. Als je eenmaal doorklik staat er een helder overzicht van plichten en rechten met betrekken van Koop op Afstand. Ik heb een product retour verzonden en helaas zijn de kosten voor eigen rekening (8+ Euro), maar dan had ik ook maar beter moeten opletten.
Beide verzendingen waren goed verpakt. Indien men meerdere producten besteld, verstuurt pas de verzending als alle producten binnen zijn. Houdt hier ajb rekening mee.
KlantenserviceAangezien dit de laatste onderdelen waren die ik nodig had, heb ik bewust gekozen voor producten die op voorraad waren en dus de volgende dag geleverd konden worden. Helaas bleef het toen stil en had ik voorgenomen om telefonisch contact op te nemen om te informeren waar de bestelling bleef... wat niet mogelijk was. Ik ben geen fan van online formulieren waar je niet weet of je de volgende dag of de volgende week een reactie krijgt.
CAPS reageerde gelukkig snel en had al de volgende dag een reactie. Waar men aangaf dat Bij wijze van uitzondering de RAM modules en één Fan direct zou verzenden. De tweede Fan ontving ik een een week later.