AlgemeenWebsite was erg vervelend, ik zocht de producten die ik wou hebben op maar ze verschenen niet. Via tweakers pricewatch uiteindelijk wel gelukt om alles in het winkelwagentje te kunnen stoppen.
VerzendingIk zie veel reviews die spreken over beschadigde producten of slechte verzending. In mijn geval had ik daar geen last van. De verzenddoos was stevig ingetapet en nergens was een deuk of scheur, TOP! Het was ook enorm snel binnen. Dus geen klachten hiero!
Beste GaryWonga,
Bedankt voor je bestelling en je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Hierdoor worden we enorm geholpen om uit te vinden hoe onze klanten onze webshop beleven en wat we hieraan kunnen doen. Zonder de feedback van onze klanten kunnen wij niet onze webshop verbeteren! We werken hard aan de website om binnenkort filters toe te voegen.
We zijn ook blij om te horen dat je bestelling ongeschonden is aangekomen. Helaas gaat dat in sommige gevallen inderdaad anders, dus we zijn blij met elke ongeschonden bestelling.
We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling.
NBB.com