bol

Altijd goed. Al 25 jaar koop ik met plezier bij bol.com en ik heb er nog nooit een slechte ervaring gehad. Bijkomend groot voordeel is dat je niet de zak aan het spekken bent van een niet nader te noemen groot bedrijf van een onethisch rijk persoon.

Altijd snelle verzending en duidelijkheid over waar een product vandaan komt en wanneer het bezorgd gaat worden.

Altijd snel, vriendelijk en oplossingsgericht. Elk probleem dat ik ooit gehad heb (en dat zijn er niet veel geweest) is snel en naar tevredenheid opgelost. Zelfs als ik het zelf veroorzaakt had. Zo had ik van het product waar ik deze review bij schrijf eerst het verkeerde model besteld bij bol.com zelf. Die mocht ik gewoon ruilen en binnen een paar dagen had ik mijn geld terug. Daarna bestelde ik het product van een winkel die via Bol verkoopt, maar die bleken de verkeerde kleur op die plek in hun magazijn te hebben liggen. Iemand van Bol klantenservice is dat persoonlijk telefonisch gaan regelen met die winkel en ik had snel mijn geld weer terug. Uiteindelijk heb ik het gewenste product kunnen krijgen via Bol.com Retourdeals en ben ik er nu van aan het genieten.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk