HiFi Klubben

Ik wou boxen (B&W 607 s3) bestellen en kwam uit bij HiFI Klubben. Normaal zou ik ze fysiek gaan halen bij de winkel in Groningen maar online stond een B-Stock aangeboden met korting in Almere. Hiervan was alleen de doos even opengeweest. Blij me de korting en afgelopen week ontving ik de speakers en zagen er ondanks de B-Stock perfect uit en functioneren uitstekend.
Terwijl ik de speakers nog moest ontvangen zag ik dat ze in de aanbieding waren gegaan bij andere aanbieders maar ook bij HiFi Klubben. Daarom deze week een mailtje gestuurd om te informeren of ze me daar nog wat in tegemoet wilden komen omdat ik deze korting had misgelopen. Kreeg snel een vriendelijke en begripvolle reactie van de HiFi Klubben webshop met de melding dat de vestiging in Almere dit verder zou oppakken. Die belden mij een dag later op (maandag zijn ze gesloten) om mij een passend voorstel te doen. Dit voorstel heb ik geaccepteerd en blij met de vlotte afhandeling.

Keurig en goed verpakt. Product ontvangen in het vooraf gecommuniceerde aantal werkdagen. Was het nog wat sneller gedaan dan had ik voor Uitstekend gekozen.

Al beschreven bij Algemene beoordeling. Mijn vraag over de korting is naar alle tevredenheid en snel afgehandeld. Sowieso fijn om iemand telefonisch te spreken in dit soort situaties. Normaals dank aan het filiaal Almere!

Scorekaart voor HiFi Klubben