AlgemeenEen Xiaomi Mi Flip besteld bij PhoneMarket. De telefoon bleek helaas defect (herstart om de zoveel dagen), waardoor ik deze heb moeten retourneren. Netjes binnen de 30 dagen gedaan, maar nu moet ik een boetebedrag van 25% van de telefoonkosten betalen als ik mijn defecte telefoon wil retourneren binnen die 30 dagen. Ze spreken me ook aan met meneer in plaats van mevrouw, geen idee waardoor dat precies komt.
Ik heb na het terugsturen van de Xiaomi een vervangende tweedekans telefoon bij ze gekocht, en deze werkt overigens wel prima. Maar de Xiaomi geeft wel een zure nasmaak. Ik ben nog niet akkoord gegaan met het boetebedrag, maar ik heb het idee dat als ik geen officieel akkoord geeft dat ik geen geld terug zal ontvangen...
Indien er een update is over deze review zal ik deze proberen toe te voegen.
Product was prima op tijd en kwam netjes verpakt aan.
Klantenservice25% boete voor het terugsturen van een defect product is wel erg vreemd.
Bedankt voor je review. Jammer dat je eerste toestel niet goed werkte, dat is natuurlijk vervelend. In de meeste gevallen storten we retouren volledig terug. Alleen wanneer een product duidelijk gebruikt of beschadigd retourkomt, kan er een waardevermindering worden toegepast.
Fijn om te horen dat je nieuwe toestel goed bevalt. We wensen je er veel plezier mee en helpen je graag verder bij vragen.