AlgemeenWebshop heeft prima prijzen soms lager dan vergelijkbare shops. Levering vannuit Denemarken is snel, helaas wel via DPD. Klantenservice is voldoende, maar mis communicatie naar de klant over status van een retour. Geen melding gekregen dat mijn pakket aangekomen is en de T&T van DPD heeft mij in de steek gelaten waardoor ik het gevoel had dat mijn pakket verloren was. Deze bleek dus al wel bij Proshop te zijn.
Retour naar pakketshop sturen is ook wel vervelend. Vooral als orginele bestelling naar eigen adres gestuurd is. (Betreft een monitor dus het zou dan wel fijn zijn dat ik deze zelf kan ontvangen ipv een pakketshop).
Verzending via DPD. Deze laat het nog soms van zich weten. Verzending prijzig maar voor verzending uit Denemarken snel genoeg. Wel jammer dat retour naar pakketshop automatisch is gestuurd, gelukkig niet naar een automaat want daar zou ik helemaal geen vertrouwen in hebben dat deze daar aankomt (groot pakket)
T&T was wel dezelfde dag ontvangen. Daarnaast ook geen gezeur met retourlabel aanmaken gehad.
Product was ook verzonden in eigen verpakking. Opzich voor een monitor kan ik dit wel begrijpen maar het is voor iedereen duidelijk wat het product is, dat wil je liever minder opvallend maken.
Klacht is serieus genomen (Vele subpixels in monitor defect) Helaas jammer van de weinige communicatie naar de klant. Mis daar echt meer van, proces heeft lang geduurd maar kan dit door de vingers zien aangezien er een jubileumactie was (met erg scherpe prijzen)