AlgemeenGoedendag allen,
Computerkast besteld. ik heb nog nooit meegemaakt dat ik geen koop bewijsje of wat ook NIET krijg. dat gaf me wat rode vlaggen, na een dag dacht ik een mail te sturen, geen gehoor, telefoonnummer was alleen bereikbaar in kantoor uren.
Ik heb steeds meer het idee, dat is pech, geld is weg. was niet al té veel geld, maar toch wel weer jammer dit.
Telefoon inmiddels kunnen bellen "Bereikbaar" in kantoor uren, nou. dat heb ik geweten, deze schakelt je door naar een duits nummer die NIET bereikbaar is.
Tevens had ik beter onderzoek moeten plegen, als klant misschien, dit bedrijf zit gevestigd in Amsterdam, in een kantoren verhuur hotel, ofwel, dat geeft nog meer rode vlaggen.
Al met al, ik ga dit bedrijf (als bedrijf) op mijn zwarte lijst zetten, en, raad ook anderen aan hier niet te bestellen.
Wees gewaarschuwd.
Computerkast besteld, gewacht op eventuele mail van de koop en verzending, maar, gewoon helemaal niks gekregen.
KlantenserviceJe kan bellen wat je wil, niemand neemt op. Mailen? Succes.
Beste Rickardur,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat het nog niet is gelukt om contact met ons op te nemen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je geen mails van ons hebt gekregen en we willen dit graag uitzoeken voor je.
Op dit moment hebben we helaas problemen met mailadressen van Ziggo (o.a. @ziggo, @casema etc.), waardoor onze mails niet aankomen bij de ontvanger en zelfs niet in de spambox belanden. Het kan zijn dat dit mogelijk de oorzaak is dat je nog geen reactie van ons hebt ontvangen of omdat er bijvoorbeeld een foutje in het ingevulde mailadres staat.
Zou je daarom in een privébericht op Tweakers de gegevens doorsturen die je wel hebt over je bestelling? Zoals een mailadres waarmee je hebt besteld, het precieze artikel, besteldatum en -tijd. Dan kijken we verder met je mee waarom onze mails niet zijn aangekomen.
Helaas hebben we op dit moment een beperkte inzet voor onze telefoonlijn. Hierdoor kan het voorkomen dat je geen gehoor kan krijgen. We willen hiervoor ook uitvoerig onze excuses voor aanbieden.
NBB.com