AlgemeenPrima site, bestelling tot aan het betalen ging goed, maar vanaf het verzenden is er iets misgegaan.
Ook erg jammer dat ze de echte kosten voor bezorgen pas aan het einde van het bestelproces laten zien. Je ziet dan pas dat thuis bezorgen in plaats van op een pickup point 9 euro is terwijl onder het product wordt aangegeven "Goedkoopste privé verzending 6,99 €"
Di 15 juli: TWS oordopjes besteld, kleur gekozen die binnen 1-3 werkdagen leverbaar zou zijn. €8,99 verzendkosten (thuis bezorgen gekozen).
Do 17 juli: bevestiging van DPD, pakket zou tussen 11:20 en 12:20 aankomen, hierop gewacht, maar rond 11:55 gewijzigd naar "We konden je pakket niet bezorgen."
DPD gebeld: die zien geen reden waarom het pakket niet kan worden bezorgd en geen bezorgpoging.
Proshop gebeld: die geven aan dat ik DPD beter niet kan bellen en dat ik het weekend "maar even af moet wachten" Aangegeven dat het pakket nu niet thuis is bezorgd, maar dat ik hier wel extra voor heb betaald.
Vr 18 juli:
Creditnota 2 euro verzendkosten ontvangen.
Za 19 juli: oortjes ergens anders besteld. nog geen update van dpd/proshop
Zo 20 juli: andere oortjes komen binnen. nog geen update van dpd/proshop
Ma 21 juli: nog geen update van dpd/proshop
Di 22 juli: mail van proshop, nog geen update van dpd
Woe 23 juli: Pakket bezorgd bij afhaalpunt (en dus niet thuis)
Creditnota was snel gemaakt en terugbetaald. Helaas geen andere oplossing geboden dan wachten.
Update di 22 juli: "Omdat er meer dan 48 uur voorbij is, sinds je pakket voor het laatst gescand is, hebben we het pakket als vermist gemeld bij de bezorger. Deze krijgt nu 48 uur (in werkdagen) de tijd om je pakket te lokaliseren.
Mocht je a.s. donderdag nog steeds geen pakket hebben ontvangen, of geen update in de track&trace zien, wil je dan weer contact met ons opnemen? Dat mag door middel van een reactie op deze mail, of een telefoontje."
@ reactie van Proshop hieronder:
"Bedankt voor je bericht. Je hebt problemen met de levering gemeld via de telefoon, en toen hadden we gevraagd of je na het weekend contact kon opnemen, als je nog niets had gehoord over waar je je pakket kon ophalen. Wij hebben hier niets meer van je over gehoord.
Na het weekend hebben wij zelf voor jou melding gemaakt bij DPD, omdat het voor ons ook onduidelijk was of en waar je je pakket kon ophalen. Hier hebben wij geen reactie op gekregen, en uiteindelijk is de melding gesloten, omdat er stond dat je het hebt opgehaald. Al hebben we niets meer van je vernomen na het telefoongesprek, het spijt ons te horen als je dit geen goede service vindt,"
Ma 21 Juli, 16:54 na het weekend via de mail gereageerd dus de opmerking dat ik niet gereageerd zou hebben is onzin (ik ging er vanuit dat de mail van 22 Juli als reactie was op deze mail)
Imo is het van de zotte om 9 euro te betalen voor verzending en vervolgens
- een morgen thuis te blijven voor niks
- dpd te bellen (die niks kunnen betekenen)
- jullie te bellen
- jullie te mailen om de verzendkosten terug te krijgen
- jullie na het weekend nog eens mailen
Ik snap ook niet wat het nut is van na het weekend contact opnemen als jullie de status van de bestelling zelf in kunnen zien.
Betreft geen reactie ontvangen op de melding die jullie hebben gedaan bij DPD:
Jullie geven zelf aan "Mocht je a.s. donderdag nog steeds geen pakket hebben ontvangen, of geen update in de track&trace zien, wil je dan weer contact met ons opnemen?"
Wo 23 jul, 09:32 mail ontvangen van DPD dat ik het pakket op kon halen dus logisch dat ik daar niet op heb gereageerd?
erg jammer, -1
Beste Djesse,