AlgemeenDe bestelling ging eerst fout door het daglimiet van de bank. Hierna was er echter geen manier op de website on de betaling alsnog te voltooien of te annuleren. Dus de enige optie om toch te bestellen was wachten tot de bestelling door het systeem of een medewerker wordt geannuleerd. Verder werkt de site goed en heb ze goede prijzen en een breed assortiment.
VerzendingDe bestelling wordt eerst verzameld door de winkel zelf en daarna in een geheel verstuurd. De enige informatie gedurende dit proces is echter “wacht op onderdelen” waardoor het alleen mogelijk is een indicatie van levertijd terug te zien via alle losse product pagina’s waar een schatting van de levertijd staat. Ook is het niet zichtbaar wat al wel of niet verzameld is. Verder is de levering goed verlopen. Het pakket was goed verpakt en netjes geleverd binnen de hoogste levertermijn (op de 5e werkdag na bestelling met de hoogste levertijd binnen de bestelling genoteerd als 3-5 werkdagen)
KlantenserviceIk heb bij mijn bestelling een onderdeel verkeerd besteld. Op het moment heb ik een vraag uit staan bij de klantenservice on dit product om te wisselen voor het juiste onderdeel. Het verkeerd bestelde artikel is netjes verwerkt doormiddel van het herroepingsrecht met terugstorting van het volledige koop bedrag.