AlgemeenUAG Plasma case besteld(slechts €20,-) welke werd geadverteerd als zijnde voor de iPhone 16 Pro Max.
Toen ik eenmaal het pakketje binnen had bleek het de case voor het kleinere broertje te zijn, de 16 Pro.
Dit paste dus niet en heb aan de hand hier van meerdere emails gestuurd met de vraag of dit 1 op 1 om te wisselen was voor dezelfde case maar dan voor de juiste telefoon.
Dit is blijkbaar onmogelijk want er werd mij verteld dat ik deze case eerst moest retourneren(kosten; 9,99) en een aparte order moest plaatsen voor de juiste case.
Gigantisch omslachtig voor een telefoonhoesje als je het mij vraagt.
Eindstand; ik zit opgescheept met een case voor een telefoon die ik niet heb, retourneren had me 50% van het bedrag gekost dus dat was de moeite al helemaal niet waard en er word simpelweg geen hulp/oplossing geboden in het geval dat je hier naar vraagt.
Goede prijzen
Goede verzending
Maar de (klanten)service is echt om te janken, beetje jammer.
Bestelling was snel gemaakt en relatief snel binnen, gezien het uit Denemarken moest komen.
Al kwam het product in een bijzonder grote doos(het ging om een UAG Plasma case voor een iPhone)
Klacht is niet opgelost en het is niet de moeite(of het geld) waard om hier nog langer energie aan te besteden.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je klacht zo is behandeld. Als er een fout in onze productbeschrijving heeft gestaan, hoef jij daar als klant in principe niet voor op te draaien. Een gratis omruil zou dan mogelijk moeten zijn.
Ik wil je vragen nogmaals contact op te nemen, zodat we je klacht opnieuw in behandeling kunnen nemen. We kunnen dan proberen het naar tevredenheid voor je op te lossen.
Groet,
Proshop