AlgemeenOp 31-07-2025 heb ik een RTX 5090 besteld. In de webshop stond dat de levering binnen 3 werkdagen zou plaatsvinden. Toen ik op 05-08-2025 via WhatsApp vroeg wanneer de order verzonden zou worden, kreeg ik op 06-08-2025 te horen dat de informatie op de website niet klopte en dat verzending pas op 12 september mogelijk was.
Op 09-08-2025 heb ik aangegeven dat ik eventueel mijn order wilde aanpassen tegen bijbetaling. Daarop kwam geen reactie. Vervolgens heb ik op 12-08-2025 gemaild met het verzoek om de bestelling te annuleren en gevraagd of een andere kaart wel leverbaar was. Zonder expliciete reactie is mijn bestelling op 13-08 geannuleerd. Op 18-08-2025 heb ik opnieuw gemaild met de vraag om opvolging; geen reactie. Op 22-08-2025 nogmaals gemaild en op 26-08 via WhatsApp gevraagd wanneer ik mijn geld terug kon verwachten; wederom geen reactie, terwijl de wettelijke termijn inmiddels verstreken is.
De informatie op de website bleek onjuist, communicatie was traag tot afwezig, en na annuleren bleef het stil en wacht ik nog steeds op mijn geld.