PhoneMarket.nl

Ik vond op deze website veruit de beste deal voor mijn s25 ultra (€300 goedkoper dan alternatieven). Als zelfstandige apprecieer ik hoe makkelijk het was om een factuur te krijgen en hoe duidelijk ze waren over hun btw regeling. Enige opmerking: €10 administratiekosten zag ik noch in geen andere webshop.

De levering was 1 dag later dan wat was voorspeld. Ondanks de vertraging, was de versnelling sneller dan wat 90% van andere leveranciers toen durfden beloofden (naar mijn mening doet enkel coolblue dit beter).

Op mijn vraag over de vertraging van het pakketje reageerden men binnen de 2 (!!) minuten over whatsapp. Dit was erg gemakkelijk en laagdrempelig.

Bedankt voor je uitgebreide review en eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je blij bent met de scherpe prijs en de snelle, laagdrempelige service via WhatsApp. Goed dat je aangeeft dat de levering toch sneller was dan bij de meeste andere webshops.

De €9,95 administratiekosten gelden inderdaad specifiek voor een btw-verlegde levering, omdat wij deze bestellingen extra zorgvuldig controleren. Zo ben je altijd verzekerd van een correcte en foutloze factuur.

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops