AlgemeenLET OP! Een ieder die hier iets wil bestellen verwijs ik graag naar onderstaande andere reviews en kijk ook vooral goed naar de Google reviews. Hieronder mijn eigen ervaring.
Korte samenvatting:
Helaas was ik te dom om niet eerst reviews te lezen en heb dus een bestelling geplaatst, betaald, uiteraard niet geleverd aan mij en wacht nog op mijn geld retour.
Toelichting:
19-8-2025
Krijg een melding van prijsnotificatie ingesteld via Tweakers
Ik bestel snel en enthousiast een prijzige GPU die hier op dat moment een stukje goedkoper was.
Er stond op de productpagina "3-5 werkdagen levertijd", prima dacht ik.
Direct na plaatsing bestelling zie ik via Tweakers de reviews, helaas te laat!
Ik maak me zorgen als ik alle reviews lees. Ook check ik Google reviews en ook daar wordt je niet vrolijk van!
20-8-2025 t/m 25-8-2025
Vanwege mijn zorgen probeer ik dagelijks na bestelling in contact te komen met deze webshop. Dit om te horen of er iemand aanwezig is en hopelijk mijn zorgen kan wegnemen omtrent de levering van mijn bestelling.
Zowel per mail, Whatsapp als per telefoon nul-komma-nul reactie.
26-8-2025
De genoemde 3-5 werkdagen levertijd zijn voorbij.
Uiteraard geen levering ontvangen, geen verzendbericht o.i.d., maar ook geen reactie nog op berichten en geen wijziging in mijn orderstatus. Paniek!
In mijn laatste mail (tot dan) en Whatsapp vraag ik dan ook om annulering van de order die nog niet verzonden is en graag een bevestiging.
Ik waag het er ook nog een keer op per telefoon: En er wordt opgenomen!
Wat blijkt; een ingehuurde telefoondienst! Aardige dame, maar kan niks behalve mijn melding met urgentie doorsturen (per mail) naar de webshop.
Ik leg haar nog een keer de ernst van de situatie uit in de hoop dat ik daadwerkelijk iets verneem. En ja hoor, nog geen uur later ontvang ik een mail van ene Jeroen. Ik citeer letterlijk:
"Goedemorgen, Dit hoort zeker niet en mijn welgemeende excuses. Ik moet helaas je order voor nu annuleren en zorg ervoor dat het bedrag binnen enkele werkdagen er weer bij u op staat. Door ziekte van 2 personen lopen we momenteel heel erg achter. Mijn excuses hiervoor. Hopelijk kan ik u in de toekomst nog tegemoet komen."
Vervolgens 3 uur later krijg ik een automatisch mailtje dat mijn bestelling is geannuleerd.
27-8-2025 (UPDATE)
Ik plaats deze review om ca. 14.10 uur op Tweakers en ca. 1,5 uur later heb ik het geld ineens terug op mijn rekening! Jammer dat het allemaal zo moet.
Conclusie:
Het kan natuurlijk dat er levertijd op producten zit. Hoeft geen probleem te zijn, maar levert bij deze webshop wel heel veel gedoe op. Het kan zijn dat er personele problemen zijn... Check vooral zelf alle reviews en trek zelf je conclusie maar. Ik heb mijn centjes netjes terug, maar de manier van handelen/communiceren bij deze webshop, wat de redenen dan ook zijn, zijn niet normaal.
Erg traag in reageren. Eenmaal daadwerkelijk in contact met de klantenservice (Jeroen) is de oplossing voor mij snel geboden. Ik heb mijn geld terug.