AlgemeenProdcuten die ik wilde waren hier het goedkoopst en kon alles makkelijk vinden. Betaling ging ook gemakkelijk.
VerzendingLevering was op tijd, verzending wat is een box die goed verpakt was.
KlantenserviceHad per ongeluk een verkeerd product besteld en het juiste hadden ze niet in voorraad. Dit product dus maar bij een andere wikel besteld omdat ik het meteen moest hebben. In de zending zaten meerdere producten en die waren wel oke overigens. Kon het helaas ook niet omruilen en voor de meerprijs het juiste product bestellen helaas. Nee dit verkeerde moet weer helemaal eerst teruggestuurd worden en dan hopen dat ik mijn geld terugkrijg.
Ik had het al opgemerkt voordat de zending op weg was en hun gemaild maar het kon niet. Dan kan ik niet anders dan de waardering als voldoende anders was het wellicht wel uitstekend. Beetje jammer weer want nu moet ik de verzendkosten dus weer ophoesten terwijl als het gewoon omgeruild kon worden kan het in 1 keer gereld worden.
Dusja dan maar opgestuurd.... Denken niet echt aan de klant dus.... Want andere winkels kunnen dit wel aangezien ik dit product per ongeluk verkeerd besteld heb.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Wanneer je een verkeerd product besteld hebt, kunnen wij niet eerst het juiste product toesturen voordat we het verkeerde product hebben ontvangen (tenzij je vooruitbetaalt voor het juiste product). Het spijt ons te horen als je het hier niet mee eens bent.
Desondanks hopen we je nog een keer te zien in onze webshop.
Groet,
Proshop