SWW Computer

Uitstekende service en deskundig advies bij SWW Computer!

Onlangs wilde ik de oude WD HDD in mijn laptop vervangen om hem weer wat sneller te maken. Online vond ik bij SWW Computer een Samsung SSD 870 EVO 2TB. De bestelling was snel geleverd, zoals je mag hopen van een betrouwbare zaak.

De Samsung SSD 870 EVO 2TB schijf was op tijd ontvangen.

Bij het aansluiten via mijn eigen 2.5" SATA-adapter liep ik echter tegen een probleem aan: de SSD liet zich niet initialiseren en gaf een hardwarefoutmelding. Ik nam contact op met SWW Computer en kreeg direct het aanbod om langs te komen, zodat zij het konden onderzoeken.

Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen, ondanks dat het druk was. Een technische specialist nam de tijd om de SSD te testen via hun systeem. Hij wist de schijf probleemloos te initialiseren en formatteren, en toonde me de CrystalDiskMark-resultaten. Daarbij wees hij me erop dat mijn adapter waarschijnlijk defect was, en gaf hij bovendien een aantal praktische tips voor het overzetten van data van mijn oude HDD naar de nieuwe SSD. Ook wees hij me op de handige Samsung Magician-software om de prestaties van de SSD te monitoren.

Na het aanschaffen van een nieuwe adapter werkte alles direct zoals het hoort. Dankzij de tips en het vakkundige advies van de specialisten van SWW Computer kon ik zonder problemen mijn data migreren en geniet ik nu van een veel snellere laptop.

Kortom: een winkel met betrouwbare producten, vakkennis en oprechte aandacht voor de klant. Ik ben zeer tevreden en kan SWW Computer van harte aanbevelen!

Scorekaart voor SWW Computer