AlgemeenOverzichtelijke website met concurrerende prijzen.
Bestellen en betalen gaat zonder problemen en er is zichtbaar wanneer je bestelling verzonden gaat worden.
Als bezorgdienst hebben ze UPS.
Op internet en social media is duidelijk zichtbaar dat dit een waardeloze bezorgdienst is.
Mijn pakket zou vrijdagmiddag / avond geleverd worden maar helaas. De bezorger had zelfs het lef om aan te geven dat hij aan de deur geweest was terwijl is vastgesteld dat dit niet waar is.
Volgende bezorging zaterdag in hetzelfde tijdvak. Nou niemand geweest. Zondagavond een melding dat er de volgende ochtend geleverd zou worden wat maandagochtend werd verplaatst naar middag / avond.
En je raad het al geen levering en de bezorger had weer het lef om een gemiste bezorging te noteren terwijl hij 10 minuten later mijn pakket aflevert bij een UPS point!
Klantenservice komt met het excuus dat ze er niets aan kunnen doen en stellen voor om het pakket bij levering te weigeren of als webshop UPS te benaderen om het pakket terug te halen.
Kennelijk zijn ze niet op de hoogte van hun verantwoordelijkheden als bedrijf met betrekking tot het op de juiste wijze leveren van bestelde artikelen.