HelloTV

Na het zoeken van een geschikte model oled tv kun je via de website bij het product de optie "Vraag naar korting" aanvragen.
Je verwacht dan dat er korting aangeboden gaat worden van het model die jij hebt aangegeven echter ontvang je standaard een bericht "De korting op het door jou gekozen model is zeer minimaal, maar we hebben goed nieuws: je krijgt alléén deze week een superscherpe dealprijs voor het nieuwste model!"
Jammer maar dat schijnt tegenwoordig overal hetzelfde te werken!
Uiteindelijk zijn ze er wel in geslaagd en heb ik alsnog het nieuwste model aangeschaft echter wel nadat ik de eerste aanbieding niet toereikend had bevonden en dus alsnog een mooie korting heb mogen ontvangen.
Na akkoord van de offerte kreeg ik vervolgens nog wat advies en de vraag of ik extra garantie wou bijkopen en of ik ook nog een juiste HDMI kabel wou aanschaffen of een schoonmaak set, het blijven tenslotte verkopers.
De communicatie was verder prettig te noemen.

De levering kwam zoals afgesproken op tijd echter staat er op de doos "this site up" en stond deze in de vrachtwagen toch echt niet zoals op de doos aangegeven.
Gelukkig heeft Philips alles goed verpakt en heeft het geen gevolg gehad.

Ervaring met klantenservice is prima en reageren over het algemeen snel.

Bedankt voor je duidelijke feedback en mooie score! We zijn blij dat je positief terugkijkt op het proces.

Ronald

Scorekaart voor HelloTV