AlgemeenGoede ervaring met aankoop, maar onduidelijkheid over garantie
Deze review gaat over mijn ervaring met de aankoop, niet zozeer over het product zelf. Die ervaring was uitstekend. Ondanks dat het contact volledig digitaal verliep, wist HelloTV het verkoopproces slim en prettig aan te pakken.
Ik heb een Philips 65 inch TV besteld en kreeg hierbij korting. Door te reageren op een e-mail werd het aankoopproces verder gepersonaliseerd. Je wordt actief meegenomen en krijgt nuttige informatie over je bestelling en bijbehorende zaken.
De communicatie met Ivo van HelloTV verliep soepel en prettig – complimenten daarvoor.
Verbeterpunt: de informatie over garantie is te vaag. Via de garantiepagina van HelloTV "hoe lang heb ik garantie op mijn product" kreeg ik geen helder beeld van de fabrieksgarantie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor aanvullende dekking, maar ik kon nergens duidelijk vinden wat de standaardduur en -omvang van de fabrieksgarantie is op mijn specifieke product.
De intentie dat jullie klaarstaan bij defecten is sympathiek ("Mocht jouw product defect raken, dan kun je natuurlijk ook op ons rekenen."), maar bij garantie telt vooral wat juridisch onderbouwd is. Mijn suggestie: vermeld bij ieder product duidelijk wat de fabrieksgarantie inhoudt. Dat maakt de ervaring nog beter.
Denk grootste deel al benoemd in het voorgaande deel. Fijne ervaring en duidelijk contact. Hoop HelloTV na mijn aanschaf niet meer te hoeven contacten, want dat zou betekenen dat ik geen problemen heb met mijn TV, echter als dit wel moet gebeuren heb ik vertrouwen dat het goed komt.
Glenn, wat fijn dat alles zo soepel verliep en dat je goed bent geholpen. We wensen je veel plezier met je Philips TV!
Ronald