AlgemeenPaar onderdelen voor een nieuwe PC besteld. Een dag na bestelling kreeg ik een email dat de videokaart toch niet op voorraad is (terwijl op de pagina destijds vermeld stond van wel). Een paar dagen later kreeg ik nog een email, dat het nog ruim anderhalve maand ging duren voordat ze weer voorraad verwachten.
Dat is een puntje van verbetering, een betere voorraad tracking tijdens het bestellen (mogelijk dat iemand bijna gelijktijdig hetzelfde product heeft besteld, maar dan nog).
Verzending is prima, let wel op dat het uit Denemarken komt, dus een dag langer onderweg is. Dit is allemaal geen probleem, maar je moet geen bloedspoed hebben.
KlantenserviceNa de 2e email met de videokaart vertraging heb ik de videokaart geannuleerd, dit kon allemaal prima handmatig via de webshop. Ondertussen hadden zij echter een aanbieding van een ander onderdeel, deze kon aan mijn bestelling worden toegevoegd, zodat ik maar 1 keer verzendkosten had. Het emailen ging niet super snel (er zat snel een paar uur tussen emails van hun kant met vragen), maar alles is keurig geregeld.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review, en we zijn blij te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen.
Groet,
Proshop