AlgemeenHelaas een onprettige ervaring. Voor mijn bestelling waren er 2 positieve reviews. Op 13 juli een ASUS TUF 5090 voor €2399,- besteld, die op voorraad stond. De volgende werkdag bleek het product echter niet op voorraad en inmiddels is de leverdatum verschoven naar pre-order vanaf 31 augustus.
Direct geprobeerd contact op te nemen, maar de webshop was telefonisch en via WhatsApp niet te bereiken. Enkel via e-mail was er moeizaam contact over een alternatief, wat ik moest afwijzen. Sindsdien heb ik mijn bestelling geannuleerd, maar ontvang ik moeizaam tot geen reactie op mijn terugbetalingsverzoek.
Ondanks herhaaldelijk aandringen heb ik mijn geld van €2399,- nog niet ontvangen. Het laatste bericht zou 2 werkdagen duren en wij zijn nu ruim een week verder.
EDIT: Ik heb inmiddels mijn geld volledig ontvangen. Dat is zeer prettig, voor anderen die hier willen bestellen, je hebt betalingsmogelijkheden o.a. zoals klarna en als je geduldig bent en een paar weken langer wilt wachten i.c.m. met de betalignsmogelijkheden is het overwegenwaard. Ik vind het belangrijk om te vermelden dat ik WEL mijn geld heb ontvangen. Hopelijk kan Uwgamespecialist grote stappen maken met communicatie en verwachting richting klanten.
De klantenservice is extreem slecht bereikbaar. Telefonisch krijg je een bandje en WhatsApp-berichten blijven onbeantwoord. E-mailcontact is moeizaam en traag. De beloftes over levertijden en terugbetalingen worden niet nagekomen. Het is zorgwekkend dat er wel publiekelijk op reviews wordt gereageerd, maar directe supportvragen worden genegeerd. Mijn geld is nog niet teruggestort.
Uw Game Specialist kan grote stappen maken met realistische levertijden en veel sneller reageren bij grote bedragen. Het is begrijpelijk dat er supply-chain issues kunnen zijn en het missen van bemanning, maar begrip gaat tot zover. Het uitblijven van een reactie en het niet nakomen van gemaakte afspraken is verontrustend. Ik ben op dit moment niet zeker dat ik mijn geld terug krijg, en dat is de indruk die deze ervaring met mij maakt.
Bedankt voor uw review.
We begrijpen dat u inmiddels lang genoeg hebt moeten wachten. Uw terugbetaling is in behandeling en staat uiterlijk morgen op uw rekening. Daarmee blijft het binnen de wettelijke termijn en zorgen we dat u niet verder hoeft te wachten.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Mocht het bedrag morgen onverhoopt toch nog niet zichtbaar zijn, neem dan gerust opnieuw contact met ons op, zodat we dit direct kunnen opvolgen. Bedankt voor uw geduld.