AlgemeenOok ik heb geprobeerd een product te bestellen bij dit bedrijf maar dat is niet gelukt. Ik had nog hele goede hoop omdat dit product 3-5 dagen levertijd had en nadat ik de kaart (RTZX5090) besteld had hij op de site als uitverkocht kwam te staan. Dus toen dacht ik nog dat ik de gelukkige was die de laatste kaart had.
Een week verder gevraagd waar mijn kaart bleef en weinig reactie. Pas na emails en sms's uiteindelijk het bericht dat er problemen waren bij de leverancier en dat het 2 weken kon duren.
2 weken later weer contact opgenomen en zelfde probleem. Alleen bij aanhouden krijg je reactie.
Ondertussen (3 weken na mijn bestelling ondertussen) kwam Megecco met een goedkopere kaart dus die heb ik meteen besteld en mijn order hier geannuleerd. Gek genoeg kreeg ik hier binnen 2 uur antwoord op dat dit gebeurt was.
Ondertussen zijn we weer 2 weken verder en ben ik hard bezig mijn geld terug te krijgen. Veel whattsapp en emails en maar 1 keer een antwoord gehad dat het 2 weken kon duren en dat ik na 1 week aan de bel moest trekken. Dat heb ik dus gedaan maar de laatste week krijg ik helemaal geen antwoorden meer.
Ik verwacht nog wel dat ik mijn geld terugkrijg als ik de andere review lees maar de werkwijze van deze winkel is totaal niet netjes. Gelukkig bieden andere websites zoals Megecco ondertussen ook kaarten aan tegen lagere prijzen dus hoef je hier niet meer heen te gaan
Update 25-7-2025: 2 uur nadat ik deze review had geplaatst heeft Jeroen contact met me opgenomen en nu heb ik mijn geld terug. Het is jammer dat dit nodig was maar ik ben blij dat het toch nog goed gekomen is.
Ik heb de score daarom aangepast maar kan nog geen voldoende geven. Deze winkel moet stoppen met het aanbieden van kaarten waarbij de levertijd niet gehaald wordt. Wees eerlijk daarover en dan is het verwachtingspatroon ook anders. Daarnaast moet de communicatie ook beter gaan verlopen. Geen antwoord of pas een week later kan echt niet
Zie hierboven. Je moet veel mails en whattsappjes versturen om ook maar een antwoord te krijgen en de antwoorden zijn heel algemeen als 'Wacht nog even 1-2 weken'. Dus uiteindelijk heb je daar ook niet veel aan