Ik ging onlangs langs bij chicon, mijn vader wilde een vreemd geluid uit zijn pc hebben omdat mijn moeder er akelig van werd.
We moesten ook een wireless modem + toebehoren.
Ik wist niet waar het geluid vandaan kwam en vroeg een medewerker om te luisteren waar dat geluid vandaan kwam zodat ik dat onderdeel kon vervangen.
Ten eerste zaten er een paar school kinderen aan de balie om mijn wireless modem te zoeken.
Nadat de medewerker had geluisterd en concludeerde dat de HD herrie maakte, dus ik wist dat ik een nieuwe hd nodig had dus die bestelde ik ook gelijk aan de balie.
Ondertussen hadden de kinders een aantal wireless modems gevonden na 15 min!! maar dat waren niet degene die ik wilde
Ze kwamen met een goedkoop merk aankakken waar geneens nederlandse beschrijving bijzat, dus ik wilde een andere.
Toen kwam er een andere man met een andere modem etc en zei dat er wel nederlandse beschrijving bijzat(thuis gekomen bleek het niet zo te zijn) Ik heb er over gemailed maar niks van gehoord.
Toen ik ging afrekenen kreeg ik iets leuks te horen, ik had de hd 80gig en de wireless modem en wilde betalen.
Toen zei een medewerker dat ik ook nog eens 25€ onderzoek kosten moest betalen!!! mijn broek zakte af en zei laat de rest dan maar zitten , voor 1 minuut luisteren en dan zeker weten wat ik moet kopen ook nog eens 25€ betalen no way!
Ik wilde met mijn pc naar buiten gaan om mijn pc alvast in de auto te zetten, wat er toen gebeurde was echt niet netjes, een medewerker begon te trekken aan mijn pc etc
We lagen bijna te vechten echt te gek voor woorden.
De medewerker zei dat het service was dat ze naar mijn pc wilde luisteren, als je voor service 25€ moet betalen vind ik dat geen service!
We hebben na lang praten 15 € betaald voor 1 minuut luisteren, ik weet niet waar aan het ligt misschien de 5 verschillende spreekende mensen, 1 ding zoooo`n slechte service heb ik nog nooit gezien en raad iedereen niks te laten check daar want service kost 25€!