CAPS

Laptop komt beschadigd toe in sorteercentrum DPD, na telefoneren met DPD en mailen met CAPS wordt het pakket na een week toch geleverd.

Ik bestelde een laptop via de webshop CAPS. Tijdens de bestelling selecteerde ik PostNL voor levering. Enkele dagen later blijkt de bestelling afgehandeld door CAPS. Ik zoek naar de juist trackingscode voor PostNL, maar kan deze niet vinden. Er blijkt dat CAPS zelf een andere leveringswijze gekozen heeft: DPD.

Ik maak CAPS per mail attent op deze fout (per telefoon zijn ze niet bereikbaar) en ik vraag of het wel een goed idee is om te leveren via DPD. Per mail verzekert een medewerker Jarno mij ervan dat hij nog nooit problemen heeft gehad met DPD. Enkele dagen later zit de laptop nog steeds vast in het sorteercentrum van DPD naast mijn deur. Ik bel zelf DPD om te weten wat het probleem is. DPD zegt dat het pakket in beschadigde toestand is toegekomen in hun sorteercentrum en niet meer aan mij geleverd kan worden. Ze zullen het product moeten vernietigen indien ze het niet kunnen terugsturen naar CAPS.

Alleen bereikbaar per mail. Hun telefoon ligt uit. Heel korte communicatie door medewerker.

Scorekaart voor CAPS

Qshops