AlgemeenBestellen ging vlot, pakket werd verstuurd na een dag van ontvangst van betaling, waarschijnlijk omdat het een drukke periode is.
Na een probleem met de levering van PostNL hebben ze mij bij CAPS geholpen en mij correct behandeld.
Ik ben heel tevreden over het verloop van de afhandeling van de verkoop.
Pakket werd verstuurd na een dag van ontvangst van betaling, waarschijnlijk omdat het een drukke periode is.
KlantenserviceDaarna had ik een probleem met PostNL, namelijk dat het pakket in een afhaalpunt 'opgehaald' was, maar niet door mij of een naaste. Dan kreeg ik een beetje stress, wat als ik geen reactie krijg op mails, wat als ze mij niet geloven ed.
Gelukkig kon ik CAPS bereiken op whatsapp, en hoewel de persoon achter de whatsapp kort van stof was ben ik heel correct en keurig behandeld geweest, ze hebben een onderzoek gestart bij PostNL en na de conclusie ervan mocht ik kiezen tussen geld terug of het item opnieuw sturen. Ik koos voor geld terug (had hetzelfde item snel nodig dus bij een binnenlandse leverancier gekocht in België), dat was geen probleem voor hen, en uiteindelijk heb ik de creditnota voor de factuur gekregen.