Samsung.com

Het product zelf, de tv, is geweldig. De beeldkwaliteit is uitstekend en het geluid is helder en vol. Ik ben dan ook heel tevreden met de tv zelf. Het was juist de ervaring rondom de levering die teleurstelde.

Teleurstellende levering, ondanks extra kosten voor tijdvak

Ik heb recent een bestelling geplaatst bij Samsung en besloot extra te betalen voor een specifiek tijdvak voor de levering, omdat ik een afspraak had in de middag. Samsung had mij verzekerd dat de levering binnen dit tijdvak zou plaatsvinden, wat voor mij geen probleem was gezien de extra kosten.

Helaas werd ik teleurgesteld. De bestelling, een tv, werd verdeeld over twee pakketten, maar ze werden niet door dezelfde vervoerder geleverd. Pakket 1 kwam wel binnen het afgesproken tijdvak, maar pakket 2 arriveerde veel later en niet binnen het beloofde tijdvak..

Wat de situatie verder verergerde, was de klantenservice. Bij meerdere contactmomenten kreeg ik te horen dat ik rustig moest afwachten, aangezien de levering vast wel zou plaatsvinden. Toen ik vroeg om compensatie of een terugbetaling, werd mij gezegd dat ik mijn geld zou terugkrijgen als de bestelling compleet geleverd zou worden. Helaas is dit nooit gebeurd.

Bij mijn laatste contact werd mij verteld dat de afspraak van Samsung was nagekomen, omdat het hoofdartikel (de tv) binnen het tijdvak was bezorgd. Dit voelde voor mij niet rechtvaardig, aangezien de bestelling uit twee pakketten bestond en één pakket niet op tijd werd geleverd.

Al met al ben ik teleurgesteld in zowel de levering als de klantondersteuning van Samsung. Ik had meer verwacht van een merk van deze grootte en kan na deze ervaring helaas niet zeggen dat ik hier in de toekomst nog een bestelling zal plaatsen.

Scorekaart voor Samsung.com