Luna-Time.nl

Overzichtelijke webwinkel, waarbij alle producten zijn voorzien van hun productnummer en volledige productnaam, zodat je tussen alle wirwar van benamingen, toch precies weet wat je eigenlijk koopt.

---

Ik heb nog niets met de klantenservice te maken gehad.

Ik wil er wel bij vermelden dat Luna-Time je probeert te verleiden tot het schrijven van een review, door een terugbetaling van €5,- te bieden. Persoonlijk vind ik dat een kwalijke zaak. Mijns inziens dient een review volledig objectief en uit eigen beweging te zijn. Mede hierom kan ik (uit principe) geen maximale score geven. Tevens maak ik uit principe geen gebruik van deze terugbetaling.

Het product is geleverd, je moet je wel realiseren dat het uit het buitenland (Duitsland) komt. Dat betekent een wat langere levertijd dan je binnen Nederland gewend bent. Ik bestelde op zondag 29 juni en het werd vrijdag 4 juli geleverd.

Persoonlijk vond ik de informatievoorziening van GLS wat beperkt, maar dat hangt ook samen met de reis die het product moest maken en de tijd die het op eenzelfde locatie verbleef, voordat het naar de volgende locatie werd verstuurd.

Doordat de levertijd geen zekerheid is, zal het vaker voorkomen dat iemand niet thuis is. Toevallig was dat in mijn geval wel het geval, dus ik weet niet hoe ze daar mee om zouden gaan. Ik kon online via de T&T van GLS wel aangeven dat ze het pakketje ergens neer konden zetten en daarmee accepteerde dat GLS niet langer aansprakelijk was voor wat er daarna met het pakket zou gebeuren. Echter hoefde er niet getekend te worden voor ontvangst, wat ik bij dergelijke bedragen eigenlijk wel wenselijk zou vinden. Zeker gezien het verhaal over de aansprakelijkheid hierboven.

Scorekaart voor Luna-Time.nl