HiFi Klubben

Overzichtelijke en rustige website, fijn om rond te kijken. Prijzen zijn marktconform. Meerdere betaalopties beschikbaar. Betalen in 3 delen via Klarna lukte bij mij niet, misschien door het hoge bedrag? Gelukkig werkte betalen met creditcard wel. Fijn dat ze ook fysieke winkels hebben en 5 jaar garantie bieden.

Oja, wel apart: ik kreeg al een mail om een review achter te laten, terwijl de bestelling nog niet eens was geleverd. Misschien handiger om die pas te sturen nadat het pakket binnen is en dan nog een paar dagen later ;-)

Op de productpagina stond dat de 77" TV een levertijd van 3-4 dagen had, waarschijnlijk omdat hij uit Denemarken (?) moest komen. De vervoerder (Dachser) belde me om een bezorgafspraak te maken op een vrijdag. Die werd per mail én sms nog bevestigd. Ik ben die dag speciaal thuisgebleven want afspraak = afspraak. Maar er kwam niemand. Geen bericht, geen uitleg, niks. Behoorlijk frustrerend.

Maandagochtend kreeg ik ineens een sms dat ze diezelfde dag zouden leveren, zonder nieuwe afspraak te maken met mij. Ik was niet thuis, gewoon aan het werk en moest halsoverkop terug naar huis om de levering alsnog aan te nemen.

Als ik online reviews van Dachser bekijk, blijken ze vaker slecht te scoren, nu weet ik waarom. Misschien verandert deze review daar niets aan en de keuze voor deze vervoerder, maar goed om in je achterhoofd te houden.

Aan het eind van die dag contact opgenomen met Hifi Klubben over de status van de zending. De volgende dag kreeg ik netjes en vriendelijk antwoord. Wat dagen later ben ik nog langs de winkel in Apeldoorn gegaan om een HDMI Ultra kabel te kopen omdat ik tevreden was over hun service en een gunfactor geef.

Scorekaart voor HiFi Klubben