AlgemeenIk kwam bij NBB uit vanwege de gunstige prijzen en beschikbaarheid van producten.
Bestellen ging vlot. Kritiekpunt is wel dat de site van NBB heel gebruiksonvriendelijk is.. er zijn geen goede filters of zoekfuncties aanwezig om een overzicht te krijgen van bepaalde productcategoriën... gelukkig kon ik door de pricewatch wel alles vinden wat ik nodig had.
Levering ging soepel en zeer vlot. Ik was een beetje in de war doordat er twee losse leveringen kwamen, ik heb daarvoor de klantenservice benaderd, die mij zeer correct te woord stonden.
Uiteindelijk bleken er netjes twee mails voor de afzonderlijke levering te zijn gestuurd, my bad!
Snel en correct geleverd binnen twee dagen. Geen verzendkosten is ook erg prettig,
KlantenserviceUitstekend te woord gestaan en helder antwoord op mijn vragen gekregen.
Overigens in het Nederlands, netjes voor een Duitse webwinkel!
Beste postvanbart,
Bedankt voor je bestelling en je review! Goed om te horen dat je eerste indrukken van ons positief zijn. Wij verzenden zo veel mogelijk de producten in één pakket, maar vooral bij grotere producten is dat niet altijd mogelijk, zoals bij monitoren.
We snappen ook je opmerking over de gebruiksonvriendelijkheid van de site en vinden dit zelf ook nog een groot verbeterpunt. Onze IT-experts werken elke dag hard aan de voor- en achterkant van de website, maar het blijkt dat de zoek- en filteropties nog meer werk zijn dan we in eerste instantie hadden verwacht. Het kan daarom helaas nog wel een tijdje duren voordat deze in onze shop zijn geïntegreerd. We kunnen ook niet zeggen op welke termijn dit wel zal gebeuren.
Gelukkig is het uiteindelijk wel gelukt om te vinden wat je zocht en we vinden het fijn om te horen dat het contact met onze klantenservice ook goed is verlopen. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen, zeker als onze filteropties live zijn!
NBB.com