AlgemeenMotorola G85 bij ze besteld. Mooie prijs.
Moest er wel wat langer op wachten dan bij de concurrent, maar ivm het prijsverschil geen probleem wat mij betreft.
Gekozen voor verzending en afhalen bij pakket automaat van DPD.
Ik kreeg gisteren 3 juli overdag een mail van DPD dat mijn pakket die dag af te halen zou zijn bij de pakket automaat.
Later die dag kreeg ik een mail dat dit toch niet ging lukken.
Dan ga ik er logischerwijs vanuit dat het een dag later wordt.
Echter bij controle track en trace op de website van DPD zie ik tot mijn grote verbazing dat het pakket retour afzender gaat.
Het is niet eens aangeboden.
DPD weet de oorzaak niet en wil dit ook niet uitzoeken.
Waardeloos!
Ik heb getracht telefonisch contact te zoeken met de klantenservice van Proshop.nl Als je particuliere klant bent dien je optie 1 te kiezen. Ik heb 2x gebeld en in beide gevallen werd meteen na het kiezen van optie 1 de verbinding verbroken! Niet bepaald netjes. Kan een technisch probleem zijn, maar toch raar...
Een mail gestuurd, maar nog geen reactie op gehad.
Is goedkoop dan toch (zoals vaak) weer duurkoop?
En ben ik wellicht mijn geld kwijt?
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de levering van DPD. Met pakketautomaten komt het soms voor dat een pakket niet aangeboden wordt, maar helaas kunnen wij niet achterhalen waarom.
Je mag altijd contact opnemen met onze klantenservice, zodat we op zoek kunnen gaan naar een oplossing.
We hopen dat je klacht inmiddels naar tevredenheid is afgehandeld.
Groet,
Proshop