AlgemeenMooie overzichtelijke website. Ik vond een tweedehands Sigma 50mm F1.4 objectief voor m'n Lumix S5d. De bestelling had ik aangevuld met wat extra filters voor de 77mm maat van het objectief, accu, sd kaartje, nieuwe tas en een adapter voor de filters naar een 67mm maat, zodat ik deze ook op mijn huidige objectief kan gebruiken.
Ik zag dat de adapter niet voorradig was, maar dat vond ik geen probleem, want de geïndiceerde levertijd was 1 tot 3 werkdagen.
Toen bleek dat de levering van de adapter langer zou duren dan 3 dagen kreeg ik netjes een mailtje om me daarvan op de hoogte te stellen. De levering zou nu 7 tot 10 werkdagen duren. Dit werd me een beetje krap ivm een geplande vakantie waar ik 't objectief natuurlijk graag uit wilde proberen, dus heb ik gevraagd om de rest van de levering vooruit te laten sturen. Dat werd vlot gedaan. Uiteindelijk werd het adapterringetje twee werkdagen hierna later nageleverd, de wet van Murphy kun je ook een positieve draai geven :-).
De bestelling zat netjes verpakt, zoals het hoort.
Op de vraag of de deellevering vooruit kon worden gestuurd werd vlot en instemmend gereageerd. Gaf een goed gevoel en daar scoor je natuurlijk punten mee.