Kamera Express België

Sony Alpha 6700, top toestel! En top service van Kamera Express!

Als gepassioneerde liefhebber van zowel fotografie als video was ik op zoek naar een compacte, krachtige en veelzijdige camera die me op alle vlakken kon ondersteunen. Na jarenlang gewerkt te hebben met de Sony Alpha 6300, besloot ik dat het tijd was voor een upgrade. Dankzij het deskundige advies van Kamera Express koos ik uiteindelijk voor de Sony Alpha 6700 – en ik kan met volle overtuiging zeggen: dit toestel is een echte gamechanger.

Wat me het meest verraste, is dat deze APS-C camera qua functies en prestaties heel dicht in de buurt komt van de veel duurdere full-frame A7-serie. De Alpha 6700 biedt professionele beeldkwaliteit, snelle autofocus met AI-tracking, indrukwekkende videomogelijkheden en een robuuste bouw – maar dan in een compacter en lichter formaat.

De AI-tracking is razendsnel en extreem accuraat, zelfs bij bewegende onderwerpen of dieren. De beeldkwaliteit is haarscherp, met een natuurlijke kleurweergave en uitstekende prestaties in lastige lichtomstandigheden. Het scherm is nu perfect zichtbaar in fel zonlicht, wat het gebruiksgemak buiten enorm verbetert. Ook de batterijduur is merkbaar beter dan bij oudere modellen, en de grip ligt veel prettiger in de hand.

De camera voelt snel, professioneel en intuïtief aan. Of je nu snel een foto wil maken of in hoge kwaliteit wil filmen, de Alpha 6700 levert altijd. Het is wat mij betreft dé ideale hybride camera voor wie graag licht en mobiel reist, maar geen compromis wil op kwaliteit.

Voor iedereen die twijfelt tussen een APS-C of een full-frame camera: laat je niet misleiden door het formaat – de Alpha 6700 bewijst dat groter zeker niet altijd beter is.

De verzending via Kamera Express verliep perfect. De camera was veilig en stevig verpakt, zonder enige beschadiging. Alles kwam snel en in perfecte staat aan. Heel professioneel afgehandeld.

Ik ben eerst langs geweest in de winkel om informatie in te winnen over verschillende camera’s. De medewerkers namen ruim de tijd om mij duidelijk en eerlijk te adviseren, met een goede uitleg over de voor- en nadelen van elk model. Daarna heb ik thuis rustig de tijd genomen om mijn keuze te maken, en uiteindelijk online besteld. Die combinatie van persoonlijk advies en online gemak vond ik echt prettig.

Dank aan Kamera Express voor de professionele en klantgerichte aanpak!

Scorekaart voor Kamera Express België