123inkt.nl

Na eerdere review lijkt de situatie nog slechter dan ik dacht. Men lijkt niet helemaal eerlijk te zijn.

Na een keuze gemaakt te hebben voor DHL blijkt dat het pakket in de avond bezorgd gaat worden. Dit terwijl het gaat om een bedrijf. Volgens 123inkt kunnen ze daar toch echt helemaal niets aan doen. Nog gevraagd waarom ze dan zeggen te bellen of het gaat om een bedrijf om ondertussen een huismerk aan te smeren en dus weten dat het om een bedrijf gaat, een herhaling dat ik bij DHL moet zijn. Na navraag bij DHL blijkt dat dit bedrijf beschikt over een bedrijfsaccount en daarmee wel degelijk invloed kan uitoefenen op het dagdeel van bezorging. En natuurlijk wordt dit weer ontkent door 123inkt. Kortom...

Zoals hieronder al beschreven wanneer je een origineel product besteld krijg je vervolgens een opdringerig en zeer vervelend telefoontje of je geen huismerk wilt bestellen.
Na tweede probleem worden zaken afgeschoven zonder daar de verantwoordelijkheid voor te nemen. Nogmaals, aardige mensen die je aan de telefoon krijgt maar op inhoud waardeloos.

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je het telefoontje als opdringerig hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. We willen onze klanten alleen graag informeren over mogelijke alternatieven, zoals ons huismerk, maar begrijpen dat dit niet altijd als prettig wordt ervaren. We nemen je opmerking serieus en geven dit door aan de betreffende afdeling. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag. Voor nu wensen wij je een mooie dag toe.

Groetjes, Sharon van 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl