Uw Game Specialist

Het product dat ik besteld had was niet langer leverbaar binnen de verwachte verzendperiode. Hierdoor liep ik tegen minimaal een week vertraging aan. Uiteindelijk contact gekregen met de klantenservice waarna ik meerdere opties kreeg betreffende een terugbetaling of het leveren van een vervangend product. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een product dat op voorraad was zodat ik het nog voor het weekend binnen kon krijgen. En ik al wat langer zonder videokaart zat. Het vervangende product was weliswaar duurder maar hierop kon ik korting krijgen. Wat in mijn ogen een prima concessie is voor de vertraging van het andere product.

In eerste instantie werd mijn originele levering niet tijdig geleverd omdat deze niet voorradig was wegens teveel bestelling gelijktijdig zoals mij verteld werd. De levering van mijn vervanging ging uitermate snel, nog voordat ik de extra betaling gedaan had was al via Post NL een track en trace aangemaakt.

De klantenservice is erg vriendelijk via WhatsApp. Het contact krijgen in eerste instantie duurde een aantal dagen. Dit is zeker een verbeterpunt. Ook is het soms wat vervelend dat de berichten wat later worden opgepakt waardoor ik erg de neiging krijg om opnieuw een reactie te sturen. Anderzijds proberen ze problemen wel degelijk serieus op te lossen. Ver na sluitingstijd werd er nog op berichten gereageerd zodat alles met de bestelling afgerond kon worden. Dit was fantastisch! En qua verzenden heeft dat weer een paar dagen gescheeld. Het aanpassen van mijn factuur voor garantie zou afgelopen weekend gebeuren (edit: correctie, heb het niet goed gelezen. Er stond ook bij 'of volgende week'). Dit is nog niet gebeurd. Hierbij zou ik mogelijk weer navraag moeten doen. Dit zijn van die punten die beter kunnen. Maar ik kreeg ook mee dat ze het ontzettend druk hebben. Al mag dat natuurlijk geen excuus zijn. Het is wel een verklaring waarom sommige zaken wat trager verlopen. De nieuwe videokaart heb ik binnen! Dat was eerst het belangrijkste!

Factuur voor garantie is ook geregeld! Alles is nu in orde!

Scorekaart voor Uw Game Specialist