Uw Game Specialist

Eerder in mijn review noemde ik het een 'oplichterij'. De reden hiervoor was:

1. Er werd nooit op mijn WhatsApp-berichten gereageerd;
2. In het e-mailantwoord dat ik kreeg, stond dat de GPU niet op voorraad was en dat de verzending bijna twee weken vertraagd was.
3. Ik zie andere reviews waaruit blijkt dat mensen een vergelijkbaar proces hebben doorlopen.
4. Sommige 5-sterrenreviews op TrustPilot zijn erg verdacht; het lijken betaalde/botreviews zonder details of valse reviews. Zo beweerde iemand dat ze zeer nuttige suggesties kregen bij een aankoop, terwijl de klantenservice in het echt nauwelijks bereikbaar was.

Maar ik wil mijn oude conclusie nu terugnemen, aangezien er na het plaatsen van mijn review zeer positieve vooruitgang is geboekt.

1. Eindelijk ontvang ik meerdere reacties op mijn eerdere WhatsApp-berichten. Ik kreeg updates over mijn terugbetaling en een zeer positieve levertijd als ik besluit mijn bestelling te behouden.
2. Ik kreeg dinsdag een track-tracelink van PostNL, zoals beloofd in WhatsApp. Het pakket werd verzonden zoals afgesproken.
3. Ik werd benaderd door de medewerker van UGS (Jeroen) en hij is erg behulpzaam en de communicatie is proactief.

Voorlopig is de status van mijn pakket gewijzigd in: 'Bezorgtijd wordt berekendDoor drukte duurt de bezorging wat langer dan normaal. We bezorgen je pakket zo snel mogelijk.'
Als het succesvol kan worden bezorgd met het juiste product, zal ik mijn review opnieuw bijwerken.

Voorlopig heb ik het gevoel dat het geen oplichterij is, maar een bedrijf dat worstelt met leveringsbeheer en klantenservice, vanwege een tekort aan personeel.
Ik hoop echt dat ze dit kunnen omdraaien, want de prijzen en de website zijn echt concurrerend in vergelijking met andere webwinkels.

Ik geef voorlopig 1 ster extra, vanwege verbeterde communicatie nadat de recensie was geplaatst

16 juni: Een 5090 GPU besteld die op de website een levertijd van 3 - 5 dagen aangaf. Alleen een orderbevestiging ontvangen;
19 juni: De klantenservice meerdere keren geprobeerd te bellen en de telefoon was altijd BEZET. WhatsApp-berichten gestuurd en NOOIT antwoord gekregen; Op dezelfde dag een e-mail gestuurd om naar de orderstatus te vragen;
20 juni: Nogmaals een herinneringsbericht via WhatsApp gestuurd. NOOIT antwoord gekregen.
20 juni 's middags: De klantenservice antwoordde uiteindelijk op mijn e-mail met hun standaardexcuses dat er vertraging was aan de kant van de leverancier en de GPU nog niet was binnengekomen. Het zou minstens 8 dagen duren.
26 juni: Annulerings- en terugbetalingsbericht via WhatsApp NOOIT beantwoord.
26 juni: Om bewijs te verzamelen dat ik de annulering van de bestelling had aangevraagd, heb ik een nieuwe e-mail gestuurd na het onbeantwoorde WhatsApp-bericht.
27 juni: Ze reageerden niet op mijn e-mail/WhatsApp-bericht. Maar stuurden me een nieuwe e-mail ter bevestiging dat mijn bestelling was geannuleerd, maar geen enkele bevestiging van terugbetaling.

Update:
Op maandag 30 juni kreeg ik via WhatsApp een reactie met oprechte excuses en een verzendbelofte voor dinsdag.

Op 1 juli kreeg ik de tracktracecode van het pakket.

Na het plaatsen van de review geef ik 1 ster extra vanwege de snelle levering.

1. Het opgegeven telefoonnummer is ALTIJD bezet (5 - 6 keer geprobeerd op verschillende dagen);

2. Meerdere WhatsApp-berichten krijgen NOOIT antwoord tot nu toe;

3. In mijn geval is communicatie via e-mail redelijk op tijd. Maar wel met excuses en onbetrouwbare beloftes.

Update:

De situatie is aanzienlijk verbeterd na het plaatsen van de review. Geef 2 sterren extra vanwege de verbetering.

Scorekaart voor Uw Game Specialist