AlgemeenMijn ervaring met CAPS.nl is bijzonder positief. Wat voor mij vooral opviel, is hoe klantgericht en flexibel ze zijn. Na het plaatsen van mijn bestelling wilde ik nog iets aanpassen, en dat werd zonder gedoe geregeld. Dit soort service kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Alles verliep soepel en professioneel. Ik zou CAPS.nl dan ook zonder twijfel aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en meedenkende verkoper.
VerzendingDe verzending verliep helemaal volgens verwachting. De bestelde producten werden netjes en goed verpakt geleverd, precies zoals aangegeven op de website. Wat ik ook erg waardeer, is de transparante communicatie rondom de levering. Op het moment dat een deel van mijn bestelling iets later zou worden geleverd, ontving ik daar tijdig en netjes een mailtje over. Dat soort duidelijke communicatie zorgt voor vertrouwen. Uiteindelijk werd alles zonder problemen en binnen een acceptabele termijn bezorgd.
KlantenserviceDe klantenservice van CAPS.nl verdient echt een compliment. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, realiseerde ik me dat ik graag nog een wijziging wilde doorvoeren. Ik nam contact op via e-mail en kreeg vrijwel direct een vriendelijke en duidelijke reactie terug. De wijziging werd meteen verwerkt zonder dat daar moeilijk over werd gedaan. Gedurende het hele proces bleven de reacties via mail snel, duidelijk en prettig in de toon. Je merkt dat ze meedenken met de klant en echt willen helpen. Zulke service zie je niet overal, en het heeft mijn vertrouwen in hen alleen maar versterkt.