AlgemeenIk heb onlangs een 'Montech XR Midi-Tower, Tempered Glass - weiß' behuizing en 'PHANTEKS M25 Gen2 PWM D-RGB Lüfter, 3er-Pack - Reverse Blade, 120mm, weiß' case fans besteld bij CAPS.nl en waren makkelijk te vinden op de website (als je weet wat je nodig bent). Wel ontbraken er veel afbeeldingen op de website wat voor verwarring kan zorgen bij het zoeken naar componenten. In mijn geval wist ik precies wat ik moest hebben voor mijn pc, ik spreek daarom ook uit eigen ervaring en ervaringen verschillen per persoon. Wel kan je voldoende informatie vinden over de specificaties van een product om te achterhalen of je het juiste product gevonden hebt. Voor de rest valt er niet veel op te merken over de prijzen en verzendkosten, alles is super goed afgeprijsd en de verzendkosten zijn laag!
VerzendingDe verzending was perfect, de behuizing kwam samen met de case fans in een grote doos gevuld met luchtkussens. Alles kwam onbeschadigd in huis en werd binnen de garantie tijd van 5 werkdagen geleverd, waardoor ik gelijk kon beginnen aan het bouwen van mijn pc.
KlantenserviceDe klantenservice is goed naar mijn ervaring, ik had destijds een support ticket ingediend, omdat ik achteraf pas een account aangemaakt had na het bestellen waardoor mijn bestelling niet onder het account te vinden was. Vervolgens kreeg ik netjes een mail waarin ze hun excuses aanboden, omdat ze er verder niets aan konden veranderen.
Giveaway:
Ik zou graag deze 'Lexar NM790 (zonder heatsink) 2TB' SSD willen winnen, omdat ik onlangs mijn allereerste pc in elkaar gezet had en extra opslagruimte goed kan gebruiken voor games en mijn hobby als beginnende muziek producer, daarnaast passte een 2 TB SDD niet binnen mijn budget. Ik wens iedereen heel veel geluk toe met deze winactie!