Proshop.nl

Prijzen zijn gunstig en de verzending na aankoop gaat ook snel, maar hiermee begon de ellende bij mij.
Dit ligt niet aan Proshop, maar aan ons eigen PiostNL.
Bezorging heeft totaal een week geduurd. Ik kreeg elke dag een bericht dat mijn pakket bezorgd zou worden en aan het eind van de dag was er nog steeds niets bezorgd en werd dit door PostNL uitgesteld naar de volgende dag.
Dit heeft 5 keer plaatsgevonden.
Uiteindelijk is mijn pakket afgeleverd op een pakket punt in een hele andere gemeente. Ik moest dus nog zelf op pad om mijn pakket op te halen.
Toen ik eindelijk mijn pakketje in handen had, zaten er 5 stickers op waarin ik zag dat mijn pakketje 5 keer zogenaamd gerouteerd was.
Uiteraard had ik na de 3e keer mijn beklag gedaan bij Proshop, maar kreeg de reactie terug dat mijn pakket die dag nog geleverd zou worden. Proshop kijkt natuurlijk ook naar de track en trace van PistNL, maar dat zegt niets, dat zie je maar. Ik verwacht van Proshop wel meer steun en activiteit in deze.

De bezorging in Nederland door PostNL laat te wensen over.

Ik verwacht een meer activere rol van de klantenservice. Ik kan zelf ook track en trace bekijken.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je zo'n ervaring hebt gehad met de bezorging van PostNL.

Onze klantenservice heeft de lange levertijd over het hoofd gezien, dus onze excuses daarvoor.

We zullen de verzendkosten aan je terugstorten, ter compensatie van het ongemak.

Groet,
Proshop