AlgemeenHet was tijd om mijn oude iPhone SE te vervangen en in mijn zoektocht naar een nieuw model waarmee ik weer even vooruit kan was mijn oog gevallen op de iPhone 16e. Na wat tijd te hebben gespendeerd aan uitzoeken waar dit toestel voor de meest voordelige prijs te verkrijgen was, heb ik besloten om ook ook de markt van tweede kans modellen te verkennen. Uiteindelijk kwam ik uit bij PhoneMarket.nl en zij konden mij exact bieden wat ik zocht tegen de scherpste prijs op dat moment. Volgens de website zou het toestel in nieuwstaat verkeren en dit bleek na ontvangst ook zeker het het geval te zijn. Ik ben enorm tevreden met zowel het product zelf als de snelheid waarmee dit geleverd is, dus wat mij betreft is PhoneMarket.nl een dikke aanrader!
VerzendingHet product was goed verpakt en de volgende dag geleverd. Zoals het hoort en niets op aan te merken!
Bedankt voor je uitgebreide en positieve reactie! Fijn dat je zo tevreden bent over je iPhone 16e en dat alles perfect is verlopen. Veel plezier met je nieuwe toestel en graag tot een volgende keer!