NBB.com

Had nog nooit van deze webshop gehoord, maar aangezien hij bij de Tweakers winkels stond dacht ik dat het wel te vertrouwen was. Ondertussen hier nu al meerdere producten hier weg besteld, o.a. laptops, cpu's en moederborden, en ben uitermate tevreden! Gewoon doen dus, ga zo door NBB!

Het verzenden duurt ietsje langer omdat het uit Duitsland moet komen.

Soms zijn bepaalde woorden op hun website en e-mails nog in het Duits, maar hun service is prima. Had hier helaas een 9800x3d weg die kapot is gegaan, maar werd goed geholpen na het terugsturen van de processor en heb een vervanging toegestuurd gekregen. Ook wel eens iets standaard geretourneerd en ook daar heb ik geen problemen ervaren.

Hoi Kamen,

Bedankt voor je bestelling en je review. We waarderen het dat je hiervoor de tijd neemt!

Mocht je een ergens een foutje hebben gespot, vinden we het natuurlijk alleen maar fijn als je dit bij ons meldt. Soms glipt een tekst door het vertaalproces heen, waardoor een foutje al snel gemaakt is. Daarom is het alleen maar goed als onze klanten ons hierop willen wijzen.

We hopen dat we je in de toekomst nog vaker van dienst mogen zijn en dat je veel plezier hebt van je bestellingen!

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com