AlgemeenLet op!!
HelloTV adverteert op hun website met vraag naar korting of de beste prijs acties.
Zodra je dit doet en via de chat een product aanschaft, vervalt volgens hun het recht om het product te retourneren.
Het is dus niet meer mogelijk om een product retour te sturen wanneer deze via de chat is besteld! Ook niet met de wet koop op afstand, deze is volgens hun "eigen" voorwaarden niet geldig!
__________________________________________
Update: na beklag online is het verder netjes door HelloTV opgelost. Score is hierop aangepast.
Bovenstaand is gekopieerd van een ander review maar is goed om te weten!
In mijn situatie is mijn product binnen een week in prijs verlaagd van 1600 euro naar 1200 euro. Bedrijf kwam met een oplossing van een tegoedbon twv 50 euro voor een volgende aankoop..
Door mijn onvrede wil ik alles terugsturen en bij een ander bedrijf die klanten beter behandelt de aankoop doen. Maar nu verschuilt HelloTV zich achter de kleine lettertjes zoals bovenaan aangegeven.
Waardeloos.
Positieve: levering was goed.
goed verpakt en in twee dagen geleverd. Niks op aan te merken.
KlantenserviceKlantenservice staat mij te woord maar kan verder niks betekenen.
Beste Stefan,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat je ontevreden bent over de afhandeling van je bestelling en de communicatie rondom het retourrecht en de prijsverlaging.
We begrijpen heel goed dat het vervelend is als een product kort na aankoop in prijs daalt. In zulke gevallen kijken we altijd mee naar een passende oplossing, zoals je hebt ervaren met de aangeboden tegoedbon. Je feedback over het verschil tussen actieprijzen en retourrecht nemen we serieus. We streven ernaar om hierin zo duidelijk en transparant mogelijk te zijn, zowel op onze website als in het contact via chat of mail.
Als je wilt dat we je situatie nogmaals bekijken, staan we daar uiteraard voor open. Je kunt ons bereiken via klanttevredenheid@hellotv.nl met je ordernummer, dan pakken we het graag persoonlijk met je op.
Ronald