AlgemeenGoede prijzen, eenvoudig bestelproces en de mogelijkheid om met PayPal te betalen, wat ik persoonlijk erg prettig vind.
VerzendingDe dozen kwamen licht beschadigd aan, met enkele deuken erin. Als retroverzamelaar hecht ik veel waarde aan onaangetaste verpakkingen. Helaas zien deze nieuwe dozen er slechter uit dan sommige van mijn exemplaren van veertig jaar oud. De inhoud leek gelukkig onaangetast, dus hopelijk heeft de binnenverpakking zijn werk goed gedaan. Desondanks vind ik het erg jammer.
KlantenserviceIk heb een e-mail gestuurd naar de klantenservice over de beschadigde doos, maar het enige wat ik als reactie kreeg was een 'sorry' en de opmerking dat ze hopen dat er geen verdere problemen zijn. Tja, op deze manier zal ik deze winkel voortaan alleen nog gebruiken voor koopjes.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen als je verpakkingen beschadigd zijn aangekomen. In principe is de verpakking geen onderdeel van het product zelf, maar hierover valt soms te twisten, horen we van verzamelaars.
In sommige gevallen bieden wij een kleine korting aan, maar als je het niet eens bent met onze uitspraken, mag je dat altijd laten weten. We kunnen dan kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Groet,
Proshop