AlgemeenZeer slecht bedrijf. Levering okay, maar klanten & service 0!
Zit inmiddels een maand met een defect 9800x3d (die ook net een maand oud is) . Per mail krijg je alleen standaard antwoord mails retour. Technische kennis via de chat is ook ver te zoeken. inhouse kunnen ze niets kwa onderzoek en moet alles naar een leverancier gestuurd worden. Via mail word doodleuk nogmaals gemeld dat ik 4 tot 6 weken mag wachten.
Zeer slecht! |
ik bestel hier nooit meer vanwege de klantenservice die totaal geen service bied. het is echt ronduit slecht te noemen! al met al een maand verder waar mijn cpu net een maand oud is. als antwoord krijg je letterlijk wacht nog maar 4 tot 6 weken tot de leverancier onderzoek gedaan heeft. inmiddels 9x gebeld. 15 mails gestuurd, maar men denkt totaal niet met de klant mee en houd vast aan procedures,ook al is je item zo goed als nieuw..
Ook is er beloofd afgelopen vrijdag dat er een leidinggevende terug zou bellen wat niet is gebeurd. Al met al loze beloftes en geen service. Weest slim, geef 10 euro meer uit en bestel bij een erkende nederlandse leverancier met technische know how!
Hoi jvl07,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je een defecte processor hebt gekregen en bieden hiervoor onze excuses aan. Bij een defect artikel is het gebruikelijk dat we eerst kijken of het artikel gerepareerd kan worden. Dit kunnen wij als verkoper niet zelf, maar laten dit door een servicepartner doen. Helaas hebben we op dit moment te maken met langere wachttijden, waardoor het uiterlijk 4-6 weken kan duren voordat het artikel beoordeeld en waar mogelijk gerepareerd kan worden.
We vinden het vervelend om te horen dat je ervaring met onze klantenservice niet positief is en we zouden graag meer willen weten over je ervaring, om te kijken hoe we onszelf kunnen verbeteren. Ook controleren we graag voor je of er op dit moment al een statusupdate over de processor voor je hebben.
Zou je daarom in een privébericht op Tweakers je mailadres, bestelnummer en ticketnummer naar ons willen sturen? Dan kijken we voor je mee.
NBB.com