Uw Game Specialist

Ik ben heel blij met mijn aankoop. Op 23/05/2025 heb ik bij UW Game Specialist een MSI Nvidia GeForce RTX 5090 32GB Ventus 3X OC gekocht. Ik stuurde een bericht via WhatsApp om te vragen of ik mijn aankoop zelf kon ophalen. Enkele uren later (zelfs na sluitingstijd van de receptie) kreeg ik te horen dat ze het zouden regelen.

Dinsdag vroeg ik nog eens en in de namiddag kreeg ik bevestiging dat het kon. Het probleem was dat de winkel om 16:00 uur sloot en ik er pas om 17:50 kon zijn vanwege een file op de snelweg.

Maar, hoe ongelooflijk ook, we konden via WhatsApp afspreken dat ik precies om die tijd mijn grafische kaart kon ophalen! Na sluitingstijd kwam UW Gaming Specialist terug naar het magazijn om mijn grafische kaart aan mij te overhandigen, die perfect werkt!

Ik ben erg blij en nog nooit zo goed geholpen! Op dit moment helpen ze me ook om de beste RAM voor mijn systeem te vinden!

---

Zeer effectief contact via WhatsApp, telefonisch bereikbaar is onmogelijk omdat ze het erg druk hebben

Scorekaart voor Uw Game Specialist