AlgemeenIk heb onlangs een Red Devil 9070 XT gekocht bij CAPS en ik ben ontzettend tevreden over zowel het product als de service. Van tevoren had ik wat twijfels over de voorraadstatus en of het om een nieuw of gebruikt product ging. Daarom heb ik CAPS een mailtje gestuurd met de vraag of het daadwerkelijk om een nieuwe kaart ging.
Binnen een paar uur kreeg ik al een duidelijk en vriendelijk antwoord: het ging inderdaad om een gloednieuwe kaart. Ze legden ook uit dat gebruikte of geopende producten altijd als B-Stock op de website vermeld staan. Dat stelde me gerust, dus ik heb meteen besteld en betaald.
Tot mijn verrassing had ik de GPU de volgende dag al in huis — zelfs nog vóórdat ik de track & trace-code had ontvangen! De videokaart zat stevig verpakt en de doos was in perfecte staat, zonder krassen, deuken of scheuren.
Kortom: een geweldige ervaring. CAPS is betrouwbaar, snel, en levert netjes wat ze beloven. Ik bestel hier in de toekomst zeker weer. Echt toppers!
De buitenverpakking netjes en onbeschadigd aan. De doos was ruim gevuld met luchtkussentjes, waardoor de GPU niet kon verschuiven tijdens transport. het geheel was met zorg ingepakt.
KlantenserviceIk had een vraag gestuurd naar de klantenservice en kreeg binnen enkele uren een vriendelijk en duidelijk antwoord van Jarno van Caps. Echt geweldige service, snel, professioneel en zeer klantgericht. Complimenten!