NBB.com

Mijn avontuur begon hoopvol in februari. ik kon een paar tientjes besparen door enkele van mijn nieuwe pc onderdelen te bestellen via NBB. als krenterige Nederlander heb ik dat natuurlijk gedaan. (big mistake)

de levering was vlot, daar ga je mij niet over horen klagen.

ik had een processor en een paar M.2 SSD's gehaald.

Met alle onderdelen in huis begon ik met bouwen. na een tijdje knutselen zat alles in elkaar.. het systeem boot, alle onderdelen worden herkend, bios loopt.. YAY!

windows installeren.... ja dat wilde niet... na 5% liep de boel vast

nog maar een keer proberen.. nope..
connecties controleren . forum raadplegen, nog een keer en nog een keer proberen, andere installatie stick gemaakt met een nieuwe usb stick etc etc.. niets werkte.

ik ging er mee naar een computer reparatie zaak toe, die hadden geen AM5 spullen liggen dus ze konden maar beperkt helpen zoeken. waarschijnlijk het moederbord kapot...

ik naar de verkoper van het moederbord gegaan, die hebben de boel na gekeken, dat was niet het probleem, maar wel geweldige service ( daar kan NBB nog wat van leren). zij hebben tergen een kleine vergoeding zelfs vastgesteld dat het probleem bij de processor lag.

Ik neem dus contact op met NBB ik leg het verhaal uit en zij zeggen, ok stuur maar op. dat gedeelte ging nog wel zoals verwacht. Maar ik had inmiddels al WEKEN aan ellende achter de rug met die pc.. NBB heeft er meer dan 6 weken over gedaan om vast te stellen wat de andere leverancier binnen 2 dagen had gedaan.... technisch gezien hebben ze vooral gezegd.. we sturen je een nieuwe maar we erkennen niet dat het product stuk was dus je garantie loopt vanaf de originele aankoopsdatum.

de pc die ik begin februari heb gebouwd, kan op 23 mei zijn 1e game spelen.

niet alleen heeft NBB weinig tot niks van zich laten horen en als ze wat zeiden was het.. even geduld aub... ze hebben ook niet aangeboden de door mij gemaakte kosten te dekken die nodig waren om vast te stellen waar het probleem lag. terwijl ik wel benoemd had dat ik daar aanspraak op wilde maken.

ik wilde een paar tientjes besparen, ik ben inmiddels alles bij elkaar bijna 100,- extra kwijt en ik heb 3 maanden lang in de stres gezeten.

het was prima, niks mis mee. het was niet bijzonder ofzo. gewoon was je verwacht. (lage sterren voor levering zijn omdat ik klanten service niet lager kon scoren dan een 1)

beneden alle peil. het is dat 1 ster het minimum is. ik heb uiteindelijk een vervangende processor gekregen maar het duurde onacceptabel lang.

Hoi Rcponsteen,

Bedankt voor je review. We willen onze excuses aanbieden dat je niet tevreden met het RMA-proces rondom de processor. We hebben helaas niet de capaciteit om producten zelf te onderzoeken en waar nodig te repareren. Daarom werken we samen met een servicepartner die dit voor ons uitzoekt. Helaas merken we dat op dit moment de wachttijden bij de servicepartner kan oplopen tot 6 weken en dit is iets waar we aan werken om dit omlaag te brengen.

We zouden daarom ook graag jouw casus willen gebruiken om te onderzoeken hoe we onze service kunnen verbeteren. Zou je in een privébericht je mailadres, bestelnummer en ticketnummer willen doorsturen? Daarmee zou je ons heel erg helpen.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com