bol

Zoals een aantal andere kopers op verzoek van bol gevraagd bol om een review te geven.

Wij kopen al jaren bij bol.com en dat naar volle tevredenheid. Het enige nadeel is dat een aantal niet bol.com verkoper het niet zo nauw nemen met regels, kwaliteit en garantie. Echter zijn tot nu alle klachten van dat soort beunhazen netjes door bol.com opgelost.

Kortom samen met amazon.nl zijn dit de twee online shops waar we bijna alle standaard zaken kopen.

Ik kan hier een heel betoog houden over slechte levering, maar over het algemeen zie je aan de tracking dat je bestelde artikelen al heel snel onderweg zijn. Bij een DHL en Post NL gaat het dan heel vaak mis en duurt het onnodig lang. Of zoals al zo vaak meegemaakt de beruchte "U was niet thuis" melding, terwijl je speciaal bent thuis gebleven met een oor/oog op de Ring deurbel.

Ik moet wel opmerken dat we op dit moment voor overdag een erg gedreven en nette pakket bezorger van DHL hebben en daardoor weten we ook dat pakketjes goed en snel aankomen.

Zoals al aangegeven is de klantenservice er om je te helpen en dat doen ze ook.

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk